Arbetsterapeut Smärtenheten

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

Som arbetsterapeut på Smärtenheten kommer du att arbeta i team med fysioterapeut, läkare, psykolog, kurator och sjuksköterska. Dina arbetsuppgifter består i att möta patienter ur ett biopsykosocialt perspektiv och göra aktivitets- och funktionsbedömningar, behandla och rehabilitera individer med långvarig smärta. Att leda och planera behandlingar samt ansvara för patientundervisning både individuellt och i grupp är en del av arbetsuppgifterna.

Vi är ett team där du blir en viktig del i utvecklingsarbetet med möjlighet till egen utbildning, utveckling samt deltagande i forskningsprojekt.

Vi söker

Legitimerad arbetsterapeut, gärna med några års yrkeserfarenhet. Erfarenhet av smärtrehabilitering är meriterande.

Vi efterfrågar god samarbetsförmåga och samtidigt förmågan att arbeta självständigt. Kreativitet och öppenhet tillsammans med kompetensen att planera och strukturera arbetet är värdefulla egenskaper i arbetet på Smärtenheten. Intresse för patientutbildning och utveckling av verksamheten är viktigt. Vi vill att du har ett genuint intresse för människor, deras hälsa samt är lyhörd för patientens och verksamhetens behov. 

Vår arbetsplats

Smärtenheten är en multiprofessionell öppenvårdsverksamhet för patienter med långvarig, icke cancerrelaterad smärta. Vi är en länsresurs för hela Kalmar län. Vi har även ett särskilt uppdrag som regionalt centrum för diagnosen Ehlers Danlos syndrom. Här arbetar läkare, sjuksköterskor, fysioterapeuter, arbetsterapeuter, kurator, psykolog, undersköterska och medicinska sekreterare.

Vi erbjuder kvalificerade multiprofessionella bedömningar, utredningar, behandlingar och rehabilitering. Den viktigaste resursen i smärtbehandling och rehabilitering är patienten själv. Tillsammans kommer vi överens om bästa sättet att nå positivt resultat för patienten.

 

 

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/115

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-05-30
Upplysning om tjänsten
Upplysning om tjänsten

Susanne Lindholm, Arbetsterapeut

0490-87015,susanne.lindholm1@regionkalmar.se
Upplysning om tjänsten

Pernilla Forssander, Arbetsterapeut

0490-87029,pernilla.forssander@regionkalmar.se
Upplysning om tjänsten

Ulrika Sundell, Sveriges Arbetsterapeuter

0490-87411

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30