Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp
bild för annons Arbetsterapeut, Samrehab akutblocket

Arbetsterapeut, Samrehab akutblocket

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

Är du intresserade av ett stimulerande och omväxlande arbete ? Vi söker just nu en arbetsterapeut till Samrehab, akutblocket på Västerviks sjukhus. Du kommer att arbeta med såväl bedömningar som behandlingar/träning av patienter med behov av arbetsterapeutiska interventioner. Du genomför aktivitetsbedömningar, kartlägger varje patients resurser och hinder i vardagen för att på bästa sätt skapa förutsättningar för varje patient. Du är en viktig del av vårdkedjan för att ge den bästa utgångspunkten för patienten. Målet är att patienten, utifrån sina egna resurser, ska bli så självständig som möjligt i de vardagsaktiviteter hen behöver och vill göra. Den arbetsterapeutiska interventionen kan ske både individuellt och/eller i grupp. 

Du ingår i ett team med sjukgymnaster/fysioterapeuter, arbetsterapeuter, dietister och rehab- assistenter. Du har ett nära samarbete med övriga kollegor inom olika professioner på sjukhusets avdelningar samt samverkar med kommunerna och primärvården i det viktiga arbetet med nära vård. Det är viktigt för oss att du får rätt start på din arbetsplats, vi arbetar med mentorskap och introduktionen planeras och genomförs, utifrån dina tidigare erfarenheter, tillsammans med erfarna kollegor. Dina arbetstider är förlagda till dagtid, måndag till fredag. 

Vi söker

Är du nyfiken på att arbeta som arbetsterapeut inom akutsjukvård? Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut, gärna med tidigare arbetslivserfarenhet i yrket. Vi tror att du är trygg i din profession och har förmågan att se vad som behöver göras, tar tag i saker och arbetar på ett strukturerat sätt. Dina arbetsmetoder genomsyras av evidens och beprövad erfarenhet. Du tycker om att skapa nya relationer med ömsesidigt förtroende såväl med patienter som kollegor. Du är positiv och serviceinriktad i ditt förhållningssätt, ser samarbete som en naturlig del av ditt arbete och ditt sätt att vara. Du stimuleras av att arbeta mot uppsatta mål då vi inom Samrehab verkar för tydliga rehabiliteringsmål utformade tillsammans med patienten. Vi arbetar aktivt med e-hälsa, det är meriterande om du har ett intresse för utvecklingen inom området. Du behöver ha goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift, önskvärt med B-körkort. 
Varmt välkommen med din ansökan till oss!

Vår arbetsplats

Samrehab omfattar verksamhet inom arbetsterapi, sjukgymnastik/fysioterapi och dietistverksamhet på Oskarshamns och Västerviks sjukhus, kuratorsverksamhet på Oskarshamns sjukhus, smärtenheten på Västerviks sjukhus, distriktsarbetsterapi och distriktssjukgymnastik/fysioterapi i Kalmar läns sex norra kommuner. 
Vision: Hälsolänet - För ett friskare, tryggare och rikare liv. Patienten först i allt vi gör och i alla beslut vi tar. 
Verksamhetsidé: Vi sprider kunskap, stärker det friska och genom goda möten stödjer vi den unika personen till eget ansvar för sin hälsa och sitt välbefinnande. 

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2023/397

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-06-07
Upplysning om tjänsten

Carolina Brogie, områdeschef

0492-17546
Upplysning om tjänsten

Arbetsterapeuterna

0490-86000

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30