Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Arbetsterapeut psykisk hälsa

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

Är du intresserad av ett specialiserat uppdrag som arbetsterapeut inom psykiatri? Som arbetsterapeut med inriktning mot patienter med psykisk ohälsa erbjuds du ett varierande arbete med omväxlande arbetsuppgifter såsom utredning, bedömning och behandling. Detta sker såväl individuellt som i grupp. Som arbetsterapeut kommer du att arbeta mot både barn och vuxna.
Du kommer främst att arbeta med kartläggning och bedömning av arbetsterapeutiska insatser utifrån patientens vardagsfungerande, interventioner kring struktur och rutiner, anpassningar i miljö och/eller aktivitet och genomföra sömnkartläggningar. Att samarbeta i team är både en naturlig del och resurs i uppdraget. Som arbetsterapeut hos oss ingår du i ett länsövergripande nätverk som har regelbundna yrkesträffar samt handledning. Du kommer möta patienter på mottagningen eller via videomöte. Mötena sker individuellt eller tillsammans med andra professioner. Du samverkar med öppen- och slutenvård inom psykiatrin och deltar vid behandlingskonferenser. Du arbetar dagtid, måndag till fredag.

Vi söker

Har du ett starkt engagemang för patienter som behöver råd, tips och stöd för att fungera så väl som möjligt i sitt dagliga liv? Då har vi uppdraget för dig! Du är legitimerad arbetsterapeut, gärna med erfarenhet av behandlingsarbete inom psykiatri. Du som söker till oss har erfarenhet av arbete med arbetsterapeutiska interventioner. Du trivs med att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. Du är strukturerad i ditt arbete, tar initiativ och drivs av att utveckla verksamheten. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Eftersom det förekommer resor i tjänsten behöver du ha B-körkort. I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval, tillsättning av tjänsten kan komma att ske innan sista ansökningsdag.
Vi är nyfikna på dig, varmt välkommen med din ansökan till oss!

Vår arbetsplats

Välkommen till en prestigelös arbetsgrupp som har nära till skratt, vår inställning är att allt går att lösa eftersom vi ser möjligheter i stället för hinder. Samrehab är en kreativ basenhet som innefattar arbetsterapeuter, fysioterapeuter/sjukgymnaster, kuratorer, assistentpersonal och dietister inom öppen och sluten vård i norra Kalmar Län. Vi har ett nära samarbete med de andra distriktsrehabiliteringsenheterna i norra Kalmar län, länets tre sjukhus samt andra samverkanspartners på hälsocentralerna och i kommunerna. Du har hos oss även förmåner som bland annat friskvårdsbidrag och tillgång till personalgym. 

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2023/698

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-10-27
Upplysning om tjänsten

Ulrika Sundell, områdeschef

0490-87411
Upplysning om tjänsten

Beatrice Lejnegård, Arbetsterapeuterna

0491-782590

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30