Arbetsterapeut Primärvården Samrehab Västervik

Region Kalmar

Vi erbjuder

Här erbjuds du ett fritt och självständigt arbete. I din roll som arbetsterapeut på Samrehab distrikt möter du öppenvårds patienter. Vi ser helst att du har tidigare erfarenhet, alternativt har ett intresse för att arbeta med diagnoser och funktionsbesvär i hand/händer, smärtproblematik, neurologi i öppenvård, aktivitetsutredningar och andra förekommande uppgifter inom primärvård för arbetsterapeuter. Som arbetsterapeut möter du även personer med stressrelaterad ohälsa och psykosomatiska besvär. Det förekommer behandling både individuellt och i grupp.

Dina arbetstider är måndag till fredag dagtid och denna tjänst är ett längre vikariat under perioden 20190815 till och med 20200930.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Erfarenhet av arbete på distrikt samt kunskap och/eller intresse för handrehabilitering är meriterande. För att arbeta som arbetsterapeut inom distriktsrehabiliteringen behöver du ha ett eget driv, vara självgående och samtidigt ha förmågan att prioritera och organisera ditt arbete för att kunna arbeta strukturerat i vardagen. Har du kunskaper inom AWP, WRI eller likvärdigt är detta meriterande. Inom Samrehab arbetar vi aktivt med digitalisering för att kunna möta patienter på både video och telefon samt arbeta med arbetsterapeutiska verktyg via 1177, det är därför viktigt att du tycker om utveckling inom detta område. Att du tycker om att arbeta självständigt såväl som att samarbeta och arbeta i team ser vi som en självklarhet.

Vår arbetsplats

Samrehabs verksamhetsidé: Vi sprider kunskap, stärker det friska och genom goda möten stödjer vi den unika personen till eget ansvar för sin hälsa och sitt välbefinnande. Vi har högt i tak och bra kollegialt samarbete och vår arbetsplats består av arbetsterapeuter, fysioterapeuter och rehabassistenter.

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård. Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2019/184

Placering/enhet:

Region Kalmar

Anställningsform:

Visstidsanställning längre än 6 månader

Anställningstid:

Tidsbegränsad

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-08-15

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Louise Ström

Områdeschef

0490-866 63

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 16 augusti 2019 Lämna synpunkter på innehållet