Arbetsterapeut inom handrehabilitering och vardagsbalans

Region Kalmar

Vi erbjuder

Dig ett ansvarsfullt, omväxlande och intressant arbete inom distriktsrehabiliteringen i Kalmar. Hos oss möter du patienter i alla åldrar, och arbetar med arbetsterapeutiska insatser på både individnivå och gruppnivå till exempel artrosskola och ReDO. Vi arbetar till stor del med bedömning, behandling och träning av handfunktion samt att ge råd och stöd för att återfå balans i vardagen. 

Är du intresserad av att arbeta med patienter inom öppenvårdspsykiatri och har erfarenhet inom området? Då finns möjlighet att få ansvar, att tillsammans med kollegor vidareutveckla arbetsmetoder för att arbeta mer strukturerat med denna patientgrupp.

Arbetsgruppen består av fyra arbetsterapeuter, tolv fysioterapeuter/sjukgymnaster samt två rehabiliteringsassistenter/administratörer. Vår arbetsplats ligger i centrala Kalmar.

Du kommer att få en individuellt anpassad introduktion och kontinuerlig kompetensutveckling.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med en första placering inom distriktrehabiliteringen i Kalmar.

Arbetstiden är förlagd dagtid måndag till fredag.

Vi hjälper dig att söka bostad, läs mer om förutsättningarna här.

Vill du veta mer om vad vår fantastiska region har att erbjuda? Läs mer på flyttahit.nu.

Vi söker

Dig som är legitimerad arbetsterapeut. Du trivs med att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. Du är strukturerad i ditt arbete, tar initiativ och drivs av att utveckla verksamheten. Som person har du en positiv inställning och har alltid patientens bästa i fokus. Vi ser gärna att du har erfarenhet av handrehabilitering. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden. Välkommen in med din ansökan!

Vår arbetsplats

Rehab Söder har som uppdrag att erbjuda medborgarna i södra Kalmar län rehabiliterande insatser på såväl specialist- som primärvårdsnivå. Organisationsmässigt hör vi till Länssjukhuset i Kalmar. Med stort engagemang och bred kompetens erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet. 

Vi är en del av Länssjukhuset i Kalmar, där 2300 personer arbetar för att erbjuda god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger nära Kalmar centrum och Kalmarsund. Länssjukhuset i Kalmar är ett av Sveriges 20 länssjukhus och Region Kalmar läns största arbetsplats. Sjukhuset är tillräckligt stort för att ha de flesta specialiteter representerade samtidigt som det är tillräckligt litet för en bra och personlig kontakt över klinikgränserna. Tack vare engagerade och kunniga medarbetare har vi under lång tid visat upp goda nationella resultat – detta är vi stolta över! Vår arbetsmiljö kännetecknas av arbetsglädje, delaktighet, öppenhet och trygghet.
Vi är 7000 medarbetare i Region Kalmar län som ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Tillsammans arbetar vi för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Välkommen att bli en av oss!Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2023/76

Placering/enhet:

Region Kalmar

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-02-19
Upplysning om tjänsten

Cathrin Ljunggren, Avdelningschef

0480-84770
Upplysning om tjänsten

Adrijana Modic, Arbetsterapeut

0480-81811

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 20 februari 2023 Lämna synpunkter på innehållet