Arbetsterapeut, Distriktsrehabiliteringen Kalmar

Länssjukhuset i Kalmar

Vi erbjuder

Distriktsrehabiliteringen i Kalmar ligger centralt på Södra Malmgatan 6 och våra övriga enheter inom distrikt ligger i Söderåkra, Emmaboda, Nybro, Borgholm och Mörbylånga. Vi arbetar med patienter i alla åldrar inom öppenvården, du får arbeta med poliklinisk bedömning och behandling i nära samarbete med kollegor. Största delen av arbetet är handrehabilitering samt rehabilitering av smärt- och stresspatienter. Ingen hjälpmedelsverksamhet.

Du blir erbjuden en tillsvidareanställning inom Rehab Söder och under ditt första år med placering på Distriktsrehabiliteringen i Kalmar. Om det inte kan bli fortsatt placering här så kommer du att bli erbjuden att jobba på någon annat ställe inom vår förvaltning.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut och vill ha ett ansvarsfullt, omväxlande och självständigt arbete. Du kan arbeta självständigt men samarbetar gärna med kollegor runt patienter samt bistår till utveckling av verksamheten. Erfarenhet från verksamhetsområdet och liknande arbetsuppgifter är meriterande.

Vår arbetsplats

Du kommer att ingå i vår trevliga och glada arbetsgrupp som via teamarbete hjälper patienter med rehabilitering och arbetsuppgifterna är omväxlande. Du får arbeta både självständigt och i team med bred kompetens och erfarenhet. På vår arbetsplats råder mycket omtänksamhet och hänsyn, både mot våra patienter och personal. Du kommer även att jobba vissa dagar på andra distriktsenheter och då åker du lokalbuss eller med vår bil och på arbetstid.

Vi är en del av Länssjukhuset i Kalmar, där 2300 personer arbetar för att erbjuda god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger nära Kalmar centrum och Kalmarsund. Länssjukhuset i Kalmar är ett av Sveriges 20 länssjukhus och Region Kalmar läns största arbetsplats. Sjukhuset är tillräckligt stort för att ha de flesta specialiteter representerade samtidigt som det är tillräckligt litet för en bra och personlig kontakt över klinikgränserna. Tack vare engagerade och kunniga medarbetare har vi under lång tid visat upp goda nationella resultat – detta är vi stolta över! Vår arbetsmiljö kännetecknas av arbetsglädje, delaktighet, öppenhet och trygghet. Vi är 7000 medarbetare i Region Kalmar län som ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Tillsammans arbetar vi för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Välkommen att bli en av oss!

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2019/274

Placering/enhet:

Länssjukhuset i Kalmar

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-08-01

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Catrin Ljunggren

Avdelningschef

0480-847 70
Upplysning om tjänsten

Pernilla Karlsson

HR-konsult

0480-818 47
Upplysning om tjänsten

Gabriel Walter, Sveriges Arbetsterapeuter

0480-818 11

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 2 augusti 2019 Lämna synpunkter på innehållet