Arbetsterapeut Barn- och ungdomshabiliteringen

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

Är du intresserad av att arbeta på habiliteringen och möta barn och ungdomar med olika funktionsnedsättningar? Nu finns det ett ledigt vikariat i Västerviks barn- och ungdomsteam där du har möjlighet att arbeta tillsammans med en erfaren kollega!

Vår målgrupp är barn och unga med varaktiga funktionsnedsättningar som Intellektuell Funktionsnedsättning, Austismspektrumtillstånd, Rörelsehinder och Cerebral Pares.  Som arbetsterapeut jobbar du med bland annat med ADL, Kognitivt stöd, bedömningar, utprovningar och uppföljningar av hjälpmedel och ortoser. Du deltar också i teamets utrednings-, diagnostiserings-, behandlings- och utvärderingsarbete, samt ger stöd och handledningen till patienter och deras närverk. En förutsättning i arbetet är att du gillar att arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Vi har patienten i fokus i allt vi gör och erfarenhet, stor kompetens samt arbetsglädje kännetecknar vår arbetsplats!

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut och som har ett nyfiket intresse för habilitering.

För att trivas och lyckas med arbetet tror vi att du

- utgår från patientens behov och involverar patienten och dess nätverk i arbetet

- trivs med att arbeta i grupp och samverka

- tar del av andra professioners kunskap och erfarenheter och delger dina egna

- tar eget ansvar och har förmågan att prioritera

- har intresse av att skapa nya arbetssätt tillsammans med andra

B-körkort är ett krav då resor sker i tjänsten.

Vår arbetsplats

Basenheten Habilitering Nord omfattar barn-, ungdoms och vuxenhabilitering samt syncentralen i Kalmar läns sex norra kommuner. Upptagningsområdet motsvarar norra delen av Kalmar Län på ca 110000 invånare och vi har cirka 900 patienter. I verksamheten finns ca 50 medarbetare bestående av professionerna; arbetsterapeut, sjukgymnast/fysioterapeut, psykolog, kurator, logoped, specialpedagog, läkare, sjuksköterska och teamsekreterare. Hos oss arbetar vi som ett lag, lyssnar och drar åt samma håll. Erfarenhet, stor kompetens och arbetsglädje kännetecknar vår arbetsplats!

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/1004

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Anställningsform:

Visstidsanställning längre än 6 månader

Anställningstid:

Tidsbegränsad

Sysselsättningsgrad:

Heltid 40 timmar per vecka

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2021-12-15
Upplysning om tjänsten

Charlotte Lindén, Områdeschef

0490-868 62
Upplysning om tjänsten

Gustav Erlandsson, HR-konsult

0490-879 22

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 16 december 2021 Lämna synpunkter på innehållet