Arbetsterapeut, AnorexiBulimiCenter (ABC), Västervik

Psykiatriförvaltningen

Vi erbjuder

Som arbetsterapeut kommer Du att fylla en mycket central funktion i det multidisciplinära teamet. Du kommer att arbeta i vår dagsjukvård tillsammans med övrig personal. Du kommer göra funktionsbedömningar av patienter. Vidare är tjänsten inriktad mot att arbeta med dans och rörelseterapier med patienter som har en störd kroppsuppfattning för att förbättra och utveckla patientens upplevelse och inställning till kroppen. Du fokuserar på attityd, upplevelse och rörelseaspekt. Behandlingen sker både individuellt och i grupp.

Vi söker

Du är legitimerad Arbetsterapeut. Du bör vara initiativrik och ha en god förmåga till samverka. Meriterande om Du har erfarenhet av att arbeta med ätstörningar och grundutbildning i psykoterapi. Stor hänsyn kommer tas till personlig lämplighet. Kompetensutbildning inom ätstörningsbehandling kommer erbjudas av arbetsgivaren vid behov.

Vår arbetsplats

AnorexiBulimiCenter (ABC) är en specialistenhet i region Kalmar län som utreder och behandlar ätstörningar av typ Anorexia nervosa samt Bulimia nervosa.

Organisatoriskt utgör vi en egen basenhet och har hela länet som upptagningsområde. Enheten har två mottagningar en i Kalmar och en i Västervik. Målgruppen är barn, ungdomar och vuxna och deras familjer. Enheten arbetar utifrån ett helhetsperspektiv där psykologiska, biologiska, och relationella faktorer tillmäts lika värde. Enheten består av multidisciplinärt sammansatta team där företrädare för olika behandlingsinriktningar och specialkunskaper samverkar. Varje medarbetare bidrar med sin specialkompetens.

Vi ingår i Psykiatriförvaltningen i Region Kalmar län. Inom förvaltningen arbetar totalt 600 medarbetare med specialistpsykiatrisk vård för vuxna, barn- och ungdomar, rättspsykiatrisk vård samt rehabiliteringvård.
Psykiatriförvaltningen är en del av Region Kalmar län, vars 7 000 medarbetare jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare.
Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Mångfald på arbetsplatsen:


Region Kalmar län jobbar för allas lika rättigheter och möjligheter, både som arbetsgivare och tjänsteleverantör. Vi vet att mångfald bland våra medarbetare är en styrka.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/313

Placering/enhet:

Psykiatriförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 40 tim/v mån-fre

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2021-04-25

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Margareta Olsson, Enhetschef

0480-844 61 alt. 070-306 85 98
Upplysning om tjänsten

Jenny Sylvan, SACO

0490-878 74

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 15 april 2021 Lämna synpunkter på innehållet