Anestesisjuksköterska Operations- och Intensivvårdsavdelningen

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett spännande och stimulerande arbete som anestesisjuksköterska hos oss på Operations- och intensivvårdsavdelningen, Västerviks sjukhus.

Du välkomnas av ett sammansvetsat arbetslag där du och dina kunskaper är viktiga. Teamet du blir en del av består av anestesisjuksköterskor, operationssjuksköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, läkare och medicinska sekreterare. Vi anser att en god arbetsmiljö är av yttersta vikt och denna skapar vi tillsammans genom nära samarbete, både inom det egna teamet och över klinikgränserna. Vi är måna om varandra, hjälper och stöttar varandra samtidigt som vi delar med oss av våra kunskaper och erfarenheter. Vår gemensamma målsättning är att ge våra patienter en god vård som kännetecknas av ett gott bemötande, hög kvalité och tillgänglighet samt stor yrkesskicklighet. 

Vi bemannar sex operationssalar där vi genomför elektiva och akuta operationer måndag till fredag samt håller jourverksamhet dygnet runt, årets alla dagar inom: - kirurgi, urologi, öron, öron, endoskopi, ortopedi och gynekologi. Alla operationer utförs i ett nära samarbete och god dialog med respektive kliniker. Du ingår i det tvärprofessionella teamet och traumakedjan och ger anestesi till den som ska opereras men även till de som skall genomgå olika undersökningar och behandlingar som te.x röntgen samt bistår avdelningar vid svårstuckna patienter. Vi har en stor spännvidd i ålder på våra patienter och du möter både de små barnen, från nyfödd, till den åldrande.

Hos oss får du en anpassad introduktion där vi utgår från dina tidigare erfarenheter.

Vi söker

Vi söker dig som har specialistutbildning inom anestesi. Har du tidigare erfarenhet inom ortopedi, gynekologi eller kirurgi ser vi detta som meriterande men inte ett krav.

För att trivas hos oss ser vi att du, liksom vi, är en person som värnar om patienten och är trygg i din profession för att ge en god och säker vård. Du är empatisk och har förmågan att inge ett starkt förtroende som skänker trygghet i din patient. Du är tydlig i ditt sätt att kommunicera och ditt förhållningssätt är tillmötesgående och serviceinriktat mot alla du möter, såväl dina patienter som kollegor.

Att organisera ditt arbete för att kunna arbeta strukturerat och ge en alltid hög kvalité är en självklarhet för dig. Du trivs att arbeta i nära samarbete inom teamet och över klinikgränserna men har inga som helst problem att arbeta självständigt eller fatta egna beslut när detta krävs.

Vår arbetsplats

Operations- och Intensivvårdskliniken bedriver verksamhet inriktad på narkos och bedövning, operationssjukvård, pre- och postoperativ vård, akut omhändertagande, intensivvård, smärtbehandling samt produktion av sterilgods. För denna mångfald av arbetsuppgifter är vi ca 150 medarbetare som tillsammans representerar en massiv kunskap och erfarenhet.

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2020/401

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2020-08-16

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Stefan Jansson, Avdelningschef

0490-862 42
Upplysning om tjänsten

Nicklas Johansson, Avdelningschef

0490-869 70
Upplysning om tjänsten

Linda Brown, Vårdförbundet

0490-861 50

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 8 augusti 2020 Lämna synpunkter på innehållet