1:e kock till Gamleby folkhögskola

Regional bildningsverksamhet

Vi erbjuder

Som 1:e kock har du ansvar för den dagliga driften i köket och har en viktig arbetsledande roll för ett arbetslag på fyra personer. Vi lagar all vår mat från grunden där stort fokus är att laga en hälsosam och hållbar kost och att erbjuda specialkost utifrån behov. I köket leder och fördelar du arbetet samt kvalitetssäkrar alla led i den dagliga måltidsproduktionen. Du ansvarar för egenkontroll och att alla råvaruinköp som behövs till verksamheten utförs. I uppdraget ingår även bemanning av vikarier som uppstår vid oplanerad frånvaro samt att introducera vikarier, nyanställda medarbetare och praktikanter i arbetet. Du är kontaktperson i köket till studerande, personal och konferenskunder. I rollen ingår att vara delaktig i det som planeras och beslutas samt att bidra till utveckling och att uppsatta mål och riktlinjer följs.

Vi söker

Du som söker har en gymnasieutbildning inom hotell och restaurang och en gedigen yrkeserfarenhet som kock med en arbetsledande funktion eller har annan erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Har du erfarenhet från folkhögskoleverksamhet är det önskvärt. Du är en kunnig och kreativ 'matlagare' där ett stort intresse för matlagning är en förutsättning för framgång i arbetet. Du har goda kunskaper i vegetarisk och vegansk matlagning och har genomfört Haccp-utbildning. Vidare har du god datavana och behärskar Google drive och Officepaketet väl.

Som person har du lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter, är noggrann och kvalitetsmedveten. Genom god samarbetsförmåga och uppmuntran av delaktighet bidrar du till den goda stämningen på arbetsplatsen. Du har förmågan att skapa engagemang så alla kan motiveras att växa i sina roller. Det är viktigt att du agerar utifrån ett öppet, engagerat och kunnigt förhållningssätt.  Vill du vara en del av vårt härliga gäng - välkommen med din ansökan.

Vår arbetsplats

På Gamleby folkhögskola finns en omfattande verksamhet med allmänna kurser och kurser med inriktning mot naturvetenskap, hållbar textil, media och foto. Skolan utbildar dessutom undersköterskor, fritidsledare och lärarassistenter. Gamleby folkhögskola ligger i Västerviks kommun och arbete utgår från värdegrunden ”Gemenskap och medmänsklighet är grunden för hur vi bemöter varandra. Nyfikenhet, kunnighet, och engagemang är hörnstenarna i all vår verksamhet.” På folkhögskolan jobbar cirka 50 medarbetare.

I förvaltningsområdet Bildning ingår fem basenheter, Biblioteksutveckling och de fyra folkhögskolorna: Gamleby folkhögskola, Högalids folkhögskola, Vimmerby folkhögskola och Ölands folkhögskola. Folkhögskolorna ska erbjuda ett brett utbud av utbildningar som bidrar till att höja bildnings- och utbildningsnivån i länet. Biblioteksutveckling initierar, leder och samordnar länets gemensamma utvecklingsarbete inom biblioteksområdet.
Vi är en del av Region Kalmar län, som ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik och regional utveckling. Här finns totalt 7 000 medarbetare som alla jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete – varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/921

Placering/enhet:

Regional bildningsverksamhet

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 procent, arbetstiderna kan vara oregelbundna på dagtid. Viss kväll och helgstjänstgöring förekommer.

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2021-12-10
Upplysning om tjänsten

Therese Ivarsson, kostchef

0493-131 29
Upplysning om tjänsten

Maria Pettersson, Kommunal

0493 - 13104

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 11 december 2021 Lämna synpunkter på innehållet