1a Linjens Chef Transport

Regionservice

Vi erbjuder

Är du en erfaren ledare? Trivs du med ett aktivt arbete och stor variation? Då har vi en spännande möjlighet för di! Vi söker en 1a linjens chef till Transportcentralen i Kalmar!

Vi erbjuder dig en varierad roll i en organisation med ett engagerande och inspirerande uppdrag. Du har chefs- och ledaransvar för 20 kompetenta och drivna medarbetare. För enheten ingår bland annat ansvar för interna transporter, beställningar av förrådsvaror och sjukhusartiklar i best service, posthantering, e-tjänstekortshantering, tjänstebilar, mm. Du har personal-, ekonomi- och verksamhetsansvar och ansvarar därmed för uppföljning och förbättring. Du är en del av ledningsgruppen för basenheten logistik och rapporterar till basenhetschefen.

Vi söker

dig som har en för uppdraget relevant högskoleutbildning och/eller flera års erfarenhet av arbete i ledande befattning gärna med kvalificerade logistik/transportfrågor, alternativt annan likvärdig utbildning och/eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Du är en erfaren, trygg och engagerad ledare med förmåga att driva och utveckla verksamheten där ett gott bemötande, god kommunikationsförmåga och flexibilitet är viktiga förutsättningar för ditt ledarskap.

För att lyckas i rollen och uppdraget trivs och motiveras du av att leda team under förändring. Du uppmuntrar delaktighet och kreativitet och leder teamet effektivt i arbetet framåt.

Du kommunicerar tydligt, är mål- och resultatorienterad och rör dig lätt mellan det strategiska, taktiska och operativa. Genom ditt professionella förhållningssätt bygger du förtroende och engagemang runt om dig. 

Du agerar utifrån Region Kalmar läns värdegrund med ett öppet, engagerat och kunnigt ledarskap.

Eftersom resor över länet ingår i ditt arbete ska du inneha B-körkort. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi kan komma att hantera ansökningar löpande.

Vår arbetsplats

Vår basenhets huvuduppgift är att på ett smidigt och effektivt sätt tillhandahålla hjälpmedel, förbrukningsvaror, sjukvårdsmateriel och textilier för Region Kalmar läns olika verksamheter. Bredden i vårt uppdrag ger dig möjligheten att jobba med spännande innehåll, människor och projekt. Inom basenheten finns totalt 115 medarbetare varav 20 av dessa tillhör Transportcentralen.

Vi är en del av Regionservice, som består av 500 medarbetare från flera olika yrkesgrupper med specialkompetens inom olika områden. Tillsammans ansvarar, utför och utvecklar vi servicetjänster för Region Kalmar läns verksamheter.
Vi och våra 7 000 kollegor på Region Kalmar län jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/782

Placering/enhet:

Regionservice

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2021-10-27
Upplysning om tjänsten

Nermina Imsirovic

0480-842 14
Upplysning om tjänsten

Vidar Petersson, Kommunal

076-804 27 23

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30