1a Linjens Chef Transport

Regionservice

Vi erbjuder

Är du en erfaren ledare och trivs i en utmanande miljö med stor variation? 

Vi söker en 1a Linjens chef till Transportcentralerna i Västervik och Oskarshamn. Du har chefs- och ledaransvar för 14 kompetenta medarbetare fördelat på två orter. För enheten ingår bland annat ansvar för interna transporter, beställningar av förrådsvaror och sjukhusartiklar, posthantering och tjänstebilar. Du har personal-, ekonomi- och verksamhetsansvar och därmed ansvar för uppföljning och förbättring. Du ingår i ledningsgruppen för basenheten logistik och rapporterar till basenhetschefen.

Vi söker

dig som har en för uppdraget relevant högskoleutbildning och/eller flera års erfarenhet av arbete i ledande befattning, gärna med kvalificerade logistik/transportfrågor, alternativt annan likvärdig utbildning och/eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Du har gedigen erfarenhet som ledare, gärna inom logistik eller transport. För att lyckas i rollen och uppdraget, trivs och motiveras du av att leda team under förändring.

Du är en trygg och engagerad ledare med förmåga att driva och utveckla verksamheten där ett gott bemötande, bra struktur och flexibilitet är viktiga förutsättningar för ditt ledarskap.

Du kommunicerar tydligt, är mål- och resultatorienterad och rör dig lätt mellan det strategiska, taktiska och operativa. Genom ditt professionella förhållningssätt bygger du förtroende och engagemang runt om dig. Du uppmuntrar till delaktighet och kreativitet och leder teamet effektivt i arbetet framåt.

Du agerar utifrån Region Kalmar läns värdegrund med ett öppet, engagerat och kunnigt ledarskap.

Eftersom resor över länet ingår i ditt arbete ska du inneha B-körkort. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi kan komma att hantera ansökningar löpande.

Vår arbetsplats

Vår basenhets huvuduppgift är att på ett smidigt och effektivt sätt tillhandahålla hjälpmedel, förbrukningsvaror, sjukvårdsmateriel och textilier för Region Kalmar läns olika verksamheter. Bredden i vårt uppdrag ger dig möjligheten att jobba med spännande innehåll, människor och projekt. Inom basenheten finns totalt 115 medarbetare.

Vi är en del av Regionservice, som består av 500 medarbetare från flera olika yrkesgrupper med specialkompetens inom olika områden. Tillsammans ansvarar, utför och utvecklar vi servicetjänster för Region Kalmar läns verksamheter.
Vi och våra 7 000 kollegor på Region Kalmar län jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/795

Placering/enhet:

Regionservice

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2021-10-27
Upplysning om tjänsten

Nermina Imsirovic

0480-842 14
Upplysning om tjänsten

Laila Rannerud, Kommunal

0490-867 01

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30