1:a linjens chef Supportcenter Vårdsystem

IT-förvaltningen

Vi erbjuder

Vi tar nu nästa steg i utvecklingen av vår supportorganisation och att skapa verksamhetsnytta genom en tillgänglig, effektiv och proaktiv användarsupport för våra vårdsystem. Vi erbjuder därför en ny och spännande roll där du får möjlighet att påverka utvecklingen i en komplex IT-miljö, i samverkan med kompetenta medarbetare.

Supportcenter Vårdsystem är en del av IT-förvaltningens supportorganisation och första kontakten för vården när det gäller frågor kring journalsystem och närliggande vårdsystem. Som 1:a linjens chef är du teamledare med ansvar för personal, arbetsmiljö och ekonomi för ett team bestående av 9 medarbetare placerade i Kalmar, Oskarshamn och Västervik. Du leder det dagliga arbetet med stort fokus på utvecklingsfrågor, säkerställer goda kundrelationer och fångar upp förbättringsförslag från verksamheten. I din roll ingår också att arbeta operativt i supportfunktionen, där du ger användarstöd främst via telefon och vårt ärendehanteringssystem. Du samarbetar med och rapporterar till basenhetschefen för IT Service & Support och har också ett nära samarbete med 1:a linjens chef för Supportcenter IT.

Du ingår i beredskapskedjan för Supportcenter Vårdsystem. Ditt verksamhetsområde är hela länet och din placering är i våra trivsamma lokaler i Kalmar.

Vi söker

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning alternativt annan utbildning samt yrkeserfarenhet som bedöms likvärdig. Du har en bakgrund inom vården där du arbetat med Cosmic och ansvarat för eller deltagit i förändringsprojekt. Det är meriterande om du har tidigare chefs- och/eller ledarerfarenhet, gärna från supportverksamhet.

Ledarskapet inom Region Kalmar län utgår från tre viktiga delar: öppet, engagerat och kunnigt som vi ser att du svarar upp mot. Du bidrar aktivt till det ständigt pågående utvecklingsarbete som vi har i hela vår organisation.

Du är en serviceinriktad person som är bra på att skapa effektiva team och att utveckla medarbetare och verksamhet mot gemensamma mål. Som person är du full av idéer och engagerad i din roll. Du tycker om att jobba strukturerat och systematiskt. Resultat är för dig lika viktigt som relationer. Din kommunikativa förmåga är god och du uttrycker dig väl i såväl tal som skrift. Du räds inte av att ta egna initiativ och motiveras av ett självständigt arbetssätt samtidigt som du är en god samarbetspartner. Stor vikt lägger vi på personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Den digitala utvecklingen är i starkt fokus och där har vårt arbete fått uppmärksamhet på nationell nivå. All IT inom Region Kalmar län driver vi i egen regi, vilket betyder hela kedjan från försörjningssystem och datahallar till teknisk och funktionell systemförvaltning, support samt digitaliseringsprojekt.

Läs gärna mer om att jobba med IT inom Region Kalmar län

Vi värnar om våra medarbetare och arbetar aktivt med att erbjuda en god arbetsmiljö och ett hållbart arbetsliv. I vår medarbetarenkät visar vi återigen fina resultat med en stor andel medarbetare som anger att de är stolta över att arbeta inom Region Kalmar läns IT och att de skulle rekommendera någon annan att börja arbeta på vår arbetsplats. Tillsammans jobbar vi med ständiga förbättringar och hos oss finns goda möjligheter att utvecklas inom organisationen.

Med IT räddar vi liv! Vår IT-verksamhet är komplex och spänner över ett stort arbetsfält, från daglig drift och förvaltning till utveckling. IT-verksamheten är en viktig strategisk resurs och en integrerad del av Region Kalmar läns kärnverksamhet och en förutsättning för den verksamhetsutveckling som bedrivs. I IT-förvaltningen finns 160 medarbetare på orterna Kalmar, Oskarshamn och Västervik.

Vi är en del av Region Kalmar läns 7 000 medarbetare som alla jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2020/871

Placering/enhet:

IT-förvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2021-01-24

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Tomas Schönning, enhetschef IT Service & Support

0480-847 75
Upplysning om tjänsten

Mats Tyrbo, Vision

0480-840 00 vxl
Upplysning om tjänsten

Lina Kinnander, Vårdförbundet

0480-840 00 vxl

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 25 januari 2021 Lämna synpunkter på innehållet