1:a linjens chef Lokalvård

Regionservice

Vi erbjuder

Vi söker en 1:a linjens chef till Lokalvårdsverksamheten på Västerviks sjukhus. I verksamheten arbetar ca 30 medarbetare som dagligen bidrar till Regionens patientsäkerhet genom att utföra lokalvård och påfyllnad av förbrukningsmaterial i Regionens lokaler.

I ditt ansvarsområde som chef över lokalvården ingår verksamhet, personal, arbetsmiljö, ekonomi och miljö. Du leder, planerar och följer upp verksamheten. Du arbetar kontinuerligt för en attraktiv arbetsplats som främjas av lagarbete och ett aktivt utvecklings- och förbättringsarbete. Som chef för lokalvården har du ett nära samarbete med arbetsledare lokalvård, basenhetens Städcontroller samt med 1:a linjens chef Kost och lokalvård Oskarshamn. Du samarbetar också nära basenhetens övriga chefer och funktioner såväl som med övriga inom Region Kalmar län.  Du ingår i basenhetens ledningsgrupp där vi tillsammans utvecklar verksamheten för att skapa mervärde för patienter och kunder, samt hållbarhet i hela lokalvårdsprocessen.

Vi söker

Du har tidigare arbetat som chef eller erfarenhet från arbetsledande befattning, gärna inom lokalvård. Du har ett genuint intresse för människor, service och kvalitet. Du är en trygg och engagerad ledare med förmåga och vilja att driva och utveckla verksamheten. Genom god samarbetsförmåga och uppmuntran om delaktighet bidrar du till den goda stämningen på arbetsplatsen. Som ledare har du förmåga att skapa engagerade och motiverade medarbetare som vill växa i sina roller. Även struktur och administrativa kvalitéer är en fördel i rollen som chef.

Eftersom lokalvård utförs i Regionens samtliga lokaler och innebär möten med olika professioner och verksamheter är en kommunikativ förmåga i både tal och skrift, serviceinriktning och ett gott bemötande en självklarhet i din roll. Du är mål- och resultatorienterad, har driv och uthållighet i arbetet med ständiga förbättringar samt är serviceinriktad och har förmåga att se kundens behov. Det är viktigt att du agerar utifrån att i Region Kalmar län är det ett öppet, engagerat och kunnigt förhållningssättet som ligger till grund för vårt arbete.

B-körkort är ett krav för tjänsten.

Vår arbetsplats

Lokalvårdsverksamheten ingår i basenhet Kost och lokalvård. Städcentralerna ansvarar för lokalvård av regionens lokaler i Oskarshamn och Västervik. Basenheten ansvarar för uppföljning av den lokalvård som Regionen köper från externa utförare.

Vi är en del av Regionservice, som består av 500 medarbetare från flera olika yrkesgrupper med specialkompetens inom olika områden. Tillsammans ansvarar, utför och utvecklar vi servicetjänster för Region Kalmar läns verksamheter.
Vi och våra 7 000 kollegor på Region Kalmar län jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/718

Placering/enhet:

Regionservice

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2021-10-10
Upplysning om tjänsten

Karolin Gleisner

0480-814 50
Upplysning om tjänsten

Britt Wimarsson, Vision

0490-86168
Upplysning om tjänsten

Larita Vigander, Kommunal

0490-862 30

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30