1a linjens chef Ekonomiservice

Regionservice

Vi erbjuder

dig en spännande tjänst som 1a linjens chef för Ekonomiservice! Tillsammans med nuvarande chef ansvarar ni ihop för verksamhet, personal, arbetsmiljö, ekonomi och miljö. Ni leder, planerar, samordnar, följer upp och utvecklar verksamheten. På ekonomiservice arbetar 24 ekonomiassistenter och ekonomer där ungefär hälften kommer vara direktrapporterande till dig. I rollen är det viktigt att arbeta kontinuerligt för en attraktiv arbetsplats som främjas av lagarbete och ett aktivt utvecklings- och förbättringsarbete!

Som 1:a linjens chef ingår du i basenhetens ledningsgrupp och rapporterar direkt till basenhetschef.

Vi söker

dig som är utbildad ekonom eller har annan motsvarande utbildning som arbetsgivaren anser likvärdig. Du har flera års erfarenhet inom ekonomiområdet och vi ser gärna att du har erfarenhet av en ledande befattning sedan tidigare. B-körkort är ett krav i tjänsten.

Du har god samarbetsförmåga och relaterar till andra människor på ett lyhört och smidigt sätt. Som person har du lätt för att anpassa dig till ändrande omständigheter och ser möjligheterna i förändringar. Du är mål- och resultatinriktad samt planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du har ett genuint intresse av fortsätta utveckla verksamheten tillsammans med kollega och medarbetare och finner det intressant att arbeta med komplexa frågeställningar. Du agerar utifrån Region Kalmar läns värdegrund med ett öppet, engagerat och kunnigt ledarskap. Som ledare är du trygg, tydlig och inspirerar och motiverar din omgivning. En god kommunikativ förmåga samt ett närvarande och utvecklande ledarskap är en förutsättning för att lyckas i tjänsten.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Vår arbetsplats

Ekonomiservice hanterar bland annat regionens inkommande och utgående fakturor, anläggningsredovisning, moms och visst bokslutsarbete. Vi är en bred verksamhet med många specialistområden. Vi arbetar aktivt med utveckling av rutiner, digitalisering och robotisering. Hos oss arbetar 24 ekonomiassistenter och ekonomer som du tillsammans med nuvarande chef kommer ha delat ledarskap för.

Vi är en del av Regionservice, som består av 500 medarbetare från flera olika yrkesgrupper med specialkompetens inom olika områden. Tillsammans ansvarar, utför och utvecklar vi servicetjänster för Region Kalmar läns verksamheter.
Vi och våra 7 000 kollegor på Region Kalmar län jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/518

Placering/enhet:

Regionservice

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-08-31
Upplysning om tjänsten

Magnus Andersson

0490-87255
Upplysning om tjänsten

Carin Sundström, Vision

0480-83785

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 1 september 2022 Lämna synpunkter på innehållet