Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

1a linjens chef Centrallager

Regionservice

Vi erbjuder

Är du en erfaren ledare? Trivs du med ett aktivt arbete och stor variation? Då har vi en spännande möjlighet för dig!

Vi söker 1a linjens chef till Centrallagret i Kalmar! Du erbjuds en varierad roll med ett engagerande och inspirerande uppdrag där du i nära samarbete med medarbetare, upphandlare, interna kunder och externa leverantörer skapar förutsättningar för säkrare vård och god tillgänglighet. Du har chefs- och ledaransvar för drygt 25 medarbetare så som lagerarbetare och materialplanerare. I enhetens ansvar ingår bland annat avrop, leverensbevakning, lagerhållning och kundsupport. Tjänsten innebär personal-, ekonomi- och verksamhetsansvar och därmed ansvarar du även för uppföljning och förbättring. Du ingår i ledningsgruppen för basenheten logistik och rapporterar till basenhetschef.

Region Kalmar läns värdegrund – öppet, engagerat, kunnigt – utgör basen för chef- och ledarskapet. Som ny chef i Region Kalmar län får du möjlighet till introduktion och utbildningar inom de områden som du behöver för att kunna utföra uppdraget på bästa sätt. Alla våra chefer utbildas även i utvecklande ledarskap.

Vi söker

Du har en för uppdraget relevant högskoleutbildning eller arbetslivserfarenhet arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du har flera års erfarenhet av arbete i ledande befattning och med fördel erfarenhet inom materialförsörjning och lager.

För att lyckas i rollen är du en erfaren ledare med förmågan att leda och motivera dina medarbetare på ett lärande och engagerande sätt. Du behöver vara uthållig, ha tålamod, trivas och motiveras av att leda team under förändring. Du är mål- och resultatorienterad och rör dig lätt mellan det strategiska, taktiska och operativa. Genom ditt professionella förhållningssätt bygger du förtroende och skapar delaktighet i gruppen. Vidare är du inlyssnande och tydlig i din kommunikation samt har ett strukturerat arbetssätt som leder teamet effektivt i arbetet. För dig är det en självklarhet att kunna ändra dig till andra omständigheter och du ser möjligheter i förändringar.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Eftersom resor över länet ingår i ditt arbete ska du inneha B-körkort. Tjänsten kan komma att säkerhetsprövas.

Ansökningar kan komma att hanteras löpande.

Vår arbetsplats

Logistiks huvuduppgift är att på ett smidigt och effektivt sätt tillhandahålla hjälpmedel, förbrukningsvaror, sjukvårdsmateriel och textilier för Region Kalmar läns olika verksamheter. Bredden i vårt uppdrag ger dig möjligheten att jobba med spännande innehåll, människor och projekt. Inom logistik är vi dryga 120 medarbetare varav 25 av dessa medarbetare tillhör Centrallagret. Vi strävar efter att bli den bästa arbetsplatsen för oss och du som chef har en betydelsefull roll i arbetet för att nå det målet.

Vi är en del av Regionservice, som består av 500 medarbetare från flera olika yrkesgrupper med specialkompetens inom olika områden. Tillsammans ansvarar, utför och utvecklar vi servicetjänster för Region Kalmar läns verksamheter.
Vi och våra 7 000 kollegor på Region Kalmar län jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2023/869

Placering/enhet:

Regionservice

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-12-04
Upplysning om tjänsten

Nermina Imsirovic, basenhetschef

0480-84214
Upplysning om tjänsten

Britt Wimarsson, Vision

0490-86168
Upplysning om tjänsten

Larita Wigander, Kommunal

0490-86230

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30