1a Linjens Chef Centralförråd

Regionservice

Vi erbjuder

Är du en erfaren ledare? Trivs du med ett aktivt arbete och stor variation? Då har vi spännande möjlighet för dig! Vi söker 1a linjens chef till Centralförrådet i Kalmar!

Vi erbjuder dig en varierad roll med ett engagerande och inspirerande uppdrag där du i nära samarbete med medarbetare, upphandlare, interna kunder och externa leverantörer skapar förutsättningar för säkrare vård och god tillgänglighet.

Du har chefs- och ledaransvar för 26 kompetenta medarbetare såsom materialplanerare, administratörer och förrådsbiträden. I enhetens ansvar ingår bland annat avrop, lagerhållning, leverans, kundsupport och underhåll samt utveckling av IT systemstöd för varuförsörjning. Du har personal-, ekonomi- och verksamhetsansvar och ansvarar därmed för uppföljning och förbättring. Du ingår i ledningsgruppen för basenheten logistik och rapporterar till basenhetschefen.

Vi söker

dig som har en för uppdraget relevant högskoleutbildning och/eller flera års erfarenhet av arbete i ledande befattning, gärna med kvalificerade logistik/inköpsfrågor, alternativt annan likvärdig utbildning och/eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Du är en erfaren ledare som är bekväm och trygg i rollen med viljan och förmågan att leda och motivera dina medarbetare på ett lärande och engagerande sätt. För att lyckas i rollen och uppdraget trivs och motiveras du av att leda team under förändring. 

Du är mål- och resultatorienterad och rör dig lätt mellan det strategiska, taktiska och operativa. Genom ditt professionella förhållningssätt bygger du förtroende, engagemang och skapar delaktighet i gruppen. Vidare är du inlyssnande och tydlig i din kommunikation samt har ett strukturerat arbetssätt som leder teamet effektivt i arbetet. 

Du agerar utifrån Region Kalmar läns värdegrund med ett öppet, engagerat och kunnigt ledarskap. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Eftersom resor över länet ingår i ditt arbete ska du inneha B-körkort.
Vi kan komma att hantera ansökningar löpande.

Vår arbetsplats

Vår basenhets huvuduppgift är att på ett smidigt och effektivt sätt tillhandahålla hjälpmedel, förbrukningsvaror, sjukvårdsmateriel och textilier för Region Kalmar läns olika verksamheter. Bredden i vårt uppdrag ger dig möjligheten att jobba med spännande innehåll, människor och projekt. Vi basenheten logistik är vi 115 medarbetare varav 26 av dessa medarbetare tillhör Centralförrådet.

Vi är en del av Regionservice, som består av 500 medarbetare från flera olika yrkesgrupper med specialkompetens inom olika områden. Tillsammans ansvarar, utför och utvecklar vi servicetjänster för Region Kalmar läns verksamheter.
Vi och våra 7 000 kollegor på Region Kalmar län jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/780

Placering/enhet:

Regionservice

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2021-10-27
Upplysning om tjänsten

Nermina Imsirovic

0480-842 14
Upplysning om tjänsten

Jessica Olsson Fransson, Vision

0480-842 42
Upplysning om tjänsten

Camilla Björlin, SACO

0480-842 53
Upplysning om tjänsten

Mari Knutsson, Kommunal

0480-448 080

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 28 oktober 2021 Lämna synpunkter på innehållet