Undersköterska till Medicinmottagningen

Region Kalmar

Vi erbjuder

Här erbjuds du ett varierat och givande arbete som undersköterska på medicinmottagningen, Västerviks sjukhus. Tillsammans med engagerade kollegor och med patienten i fokus ger vi en effektiv vård med kunskap, kvalitet och känsla.

Stor kompetens, erfarenhet, engagemang och arbetsglädje kännetecknar vår arbetsplats. Vi som välkomnar dig är en tätt sammansvetsad arbetsgrupp som består av sjuksköterskor, undersköterskor, biomedicinska analytiker, läkare och medicinska sekreterare.

På medicinmottagningen ingår du i en arbetsgrupp med sjuksköterskor, undersköterskor, biomedicinska analytiker, läkare och medicinska sekreterare. Vårt mål är att kunna ge våra invånare rätt vård i rätt tid. I ditt dagliga arbete ingår att ansvara för planering kring läkares mottagning, kalla patienter från väntelista och bistå med det som krävs vid besöket t.ex provtagning före och efter besök, EKG samt assistera vid olika undersökningar som ingår i mottagningsbesöket.

Dina arbetstider är dagtid, måndag till fredag.

Vi söker

Till denna tjänst söker vi dig som är utbildad undersköterska. Har du tidigare erfarenhet av mottagningsarbete och/eller vårt journalsystem Cosmic så ser vi detta som meriterande.

Du känner ett stort engagemang för ditt arbete och har en professionell framtoning gentemot alla du möter. Du trivs i kontakten med människor, och med ditt positiva förhållningssätt bidrar du till gruppens arbetsglädje och sätter alltid patienten i första rummet där du får dem att känna sig väl bemötta och trygga.

God samarbetsförmåga, ansvarskänsla och kvalitetsmedvetenhet är egenskaper vi värderar högt. Att du känner dig säker och trygg i din profession är viktigt då vi stundtals har hög arbetsbelastning som kräver att du kan arbeta självständigt samtidigt som du har förmågan att kunna prioritera ditt arbete och ta beslut när detta krävs.

Vår arbetsplats

Hela medicinkliniken består av ca 230 medarbetare med alla professionerna inräknade. Vi är en stor klinik, men med nära samarbete över gränserna. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalité, tillgänglighet och nöjda patienter. Medicinkliniken på Västerviks sjukhus omfattar tre vårdavdelningar, en njur- och dialysmottagning och två medicinmottagningar där samtliga specialistmottagningar finns representerade.

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Mångfald på arbetsplatsen:


Region Kalmar län jobbar för allas lika rättigheter och möjligheter, både som arbetsgivare och tjänsteleverantör. Vi vet att mångfald bland våra medarbetare är en styrka.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/98

Placering/enhet:

Region Kalmar

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2021-03-15

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Monica Svensson, Avdelningschef

0490-867 65
Upplysning om tjänsten

Larita Wigander, Kommunal

0490-862 30

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 5 mars 2021 Lämna synpunkter på innehållet