Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Undersköterska Öron- näs och halskliniken

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

Ett omväxlande arbete som undersköterska på Öron- näs och halsklinikens mottagning med arbetstider som är dagtid måndag till fredag och vi tillämpar flextid.

Mottagningsarbete innebär bland annat att assistera läkare vid patientbesök och vid polikliniska operationer ,receptionsarbete och egna uppgifter utifrån utbildning och kompetens.

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Du får gärna ha erfarenhet av mottagningsarbete. Du ska ha förmåga att arbeta självständigt, ha god samarbetsförmåga och visa ett gott bemötande. Vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Du välkomnas till en öppen , engagerad och trygg grupp som kännetecknas av prestigelöshet, hög arbetsmoral och arbetsglädje.

Öronmottagningen är en till storleken liten mottagning men med hög produktion. 

Vill du bli vår nya medarbetare? Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete där arbetsuppgifterna är av stor variation.  Mottagningen finns i nyrenoverade ändamålsenliga lokaler på Västerviks sjukhus. 

Välkommen med din ansökan redan idag, urval och intervjuer sker löpnade.Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Om du arbetar deltid men önskar arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats.

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2023/817

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Anställningsform:

Tidsbegränsad anställning

Anställningstid:

t.o.m. 2024-08-31

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-12-03
Upplysning om tjänsten

Maud Eskilsson, Avdelningschef

0490-86411
Upplysning om tjänsten

Carina Kihlman, Kommunal

0490-86343

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30