Undersköterska Kirurgkliniken avd. 1

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

Om du är intresserad av människor och omvårdnad och samtidigt gillar att arbeta brett kommer du säkert att trivas hos oss. På kirurgavdelning 1 får du nämligen bredden inom kirurgin som innefattar allt från akut omhändertagande till vård i livets slutskede.

Vi kan erbjuda dig en välfungerande klinik med fina resultat som vi är stolta över. Som undersköterska hos oss kommer du att arbeta med att ge personlig omvårdnad till patienten, dokumentera vitalparametrar och bland annat utföra venprovtagning, KAD-sättning och sköta såromläggningar. Du samarbetar kring patienten tillsammans med medarbetare inom olika yrkeskategorier, med målsättning att ge en god och säker vård. Vi arbetar utifrån omvårdnadskonceptet patientnärmre vård.

Vi söker

Vi söker dig med undersköterskeutbildning och med ett stort intresse för människor. Som person vill vi att du är positiv, engagerad och ansvarstagande. Du har en stark vilja att vara delaktig i utvecklingen av avdelningen. Vidare är du lugn och har förmåga att prioritera och fatta beslut. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Avdelning 1 är den ena av två kirurgavdelningar på Västerviks sjukhus. Hos oss finns 20 vårdplatser och här får patienter som genomgått allmän kirurgi, urologi eller kärlkirurgi vård och omsorg. Arbetet på avdelningen sker i tre vårdlag, bestående av sjuksköterskor och undersköterskor, som tillsammans ansvarar för en mindre grupp patienter. Kliniken jobbar ständigt med olika förbättringsprogram med goda resultat.

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Mångfald på arbetsplatsen:


Region Kalmar län jobbar för allas lika rättigheter och möjligheter, både som arbetsgivare och tjänsteleverantör. Vi vet att mångfald bland våra medarbetare är en styrka. Vi ber alla som söker arbete hos Regionen att fylla i ett mångfaldsformulär. Uppgifterna används för att följa upp hur väl vi lyckas i vårt mångfaldsarbete och i vilken utsträckning vårt arbetssätt uppmuntrar personer med olika bakgrund att söka jobb hos oss. Uppgifterna samlas in, lagras och bearbetas av Linnéuniversitetet, d.v.s. utanför Region Kalmar läns ansökningssystem. Uppgifterna är anonyma och kan inte kopplas till din jobbansökan och används inte i rekryteringen. Du kan välja att inte besvara frågorna eller att endast besvara en del av frågorna. Insamlandet av personuppgifterna sker i enlighet med den allmänna dataskyddsförordningen (GDPR).

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/643

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2021-09-15
Upplysning om tjänsten

Anneli Lyberg, Avdelningschef

0490-878 02

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 16 september 2021 Lämna synpunkter på innehållet