Sjuksköterska till Kirurgavdelning

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

Erbjudande om enbart nattjänstgöring möjligt!

Som sjuksköterska på avdelning 2 erbjuder vi ett utvecklande och stimulerande arbete och du får möjlighet till en bred kompetens inom kirurgi. Arbetet innebär allt från akut omhändertagande till vård i livets slutskede och fokus ligger främst på kirurgi inom övre- och nedre bukkirurgi där tarmvred, blindtarmsinflammation, kolorektalcancer, gallsten och andra besvär kopplade till mag-tarmkanalen är vanligt förekommande. Vi har även inneliggande öron-näsa-halspatienter samt en del elektiv verksamhet där operationerna är planerade och patienterna ofta har kortare vårdtid.

Du ingår i ett team med sjuksköterskor, undersköterskor, kurator, paramedicinare och läkare och vi erbjuder mentor, auskultering och en god introduktion efter behov för att du ska få lära känna organisationen, arbetsplatsen och dina kollegor. Hos oss har du alltid möjlighet att lära dig någonting nytt eftersom kirurgkliniken omfattar flera olika verksamheter med olika specialiteter. Goda möjligheter finns till fortbildning inom kirurgi.

Vi tillämpar flextid och du arbetar enligt individuellt önskeschema med möjlighet till enbart nattjänstgöring.

Som anställd inom Region Kalmar län har du en mängd förmåner, mer om dem kan du läsa här.

Dina förmåner

 

Vi söker

Är du intresserad av kirurgi, är vetgirig och drivs av att alltid lära dig något nytt? Då är du välkommen till oss oavsett tidigare erfarenhet!

Du bör trivas med att arbeta i team, ser samarbete som en självklarhet och är lugn och trygg i din person. Eftersom arbetet på en kirurgavdelning kan få snabba vändningar bör du också ha en förmåga att prioritera och fatta egna beslut. Att vara lösningsfokuserad och se möjligheter istället för problem är en önskvärd egenskap som vi efterfrågar.

Som arbetsgrupp tycker vi att det är viktigt att värna om varandra, hjälpa varandra, bidra till god stämning och ha en stöttande och välkomnade kultur. Därför söker dig som delar dessa grundstenar med oss.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Mångfald på arbetsplatsen:


Region Kalmar län jobbar för allas lika rättigheter och möjligheter, både som arbetsgivare och tjänsteleverantör. Vi vet att mångfald bland våra medarbetare är en styrka.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/262

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2021-04-19
Upplysning om tjänsten

Malin Viklycke, Avdelningschef

0490-87242

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 19 april 2021 Lämna synpunkter på innehållet