Sjuksköterska till Bemanningsenheten

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

Som sjuksköterska i Bemanningsenheten på Västerviks sjukhus erbjuds du ett varierande uppdrag.  För att förbereda dig på bästa sätt för arbete hos oss så erbjuder vi en bra och väl utarbetad introduktion. På Bemanningsenheten är vi unika i vårt arbetssätt och hos oss får du ett utvecklande uppdrag med en bred kunskap/kompetens och ny inspiration genom att arbeta inom olika verksamheter. I ditt uppdrag hos oss kommer du att rotera mellan olika avdelningar på sjukhuset som har behov av din kompetens på grund av att de antingen har längre ledigheter eller vakanser.

Uppdraget ger stor möjlighet till variation av dina arbetstider men vi förväntar oss att du kan arbeta dag- kväll- och nattpass då vi har öppet årets alla dagar, dygnets alla timmar.

Vi erbjuder också dig som flyttar hit en enklare vardag. Västervik är en pärla vid havet med korta avstånd och mycket möjligheter oavsett vilka fritidsintressen du har. Här kan du se filmer om hur det är att leva och bo i Västervik. 

Vi söker

Vi söker dig som tycker att det är roligt och stimulerande att möta olika människor och miljöer. Vår flexibilitet är något vi är stolta över, för att passa hos oss är det något du också behöver värdesätta. Förutom att du är flexibel söker vi dig som är serviceinriktad och har lätt för att skapa nya relationer. 

Till dessa tjänster söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk hälso- och sjukvård. Vi vill att du innehar både lång och bred erfarenhet inom din profession. Vi söker dig som har lätt för att ställa om utifrån ändrade omständigheter då du ibland med kort varsel kan behöva flytta ditt arbetspass eller arbeta på en annan arbetsplats än planerat.

Vår arbetsplats

Bemanningsenheten är Västerviks sjukhus interna bemanningsenhet och täcker upp med kvalificerad och flexibel personal vid arbetstoppar och korttidsfrånvaro. Våra undersköterskor arbetar mot avdelningar, mottagningar och hälsocentraler. Som sjuksköterska kommer du arbeta mot avdelningar på Västerviks sjukhus. I vårt gäng ingår idag undersköterskor och medicinska sekreterare. Om du är intresserad av ett flexibelt jobb där du får chans att lära dig många olika avdelningar och får en bred grund att stå på kan vi vara platsen för dig.

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/886

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2021-12-19
Upplysning om tjänsten

Malin Dahl, avdelningschef

0490-862 10
Upplysning om tjänsten

Pernilla Petersson, Vårdförbundet

0480-448 881

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 20 december 2021 Lämna synpunkter på innehållet