Sjuksköterska Ortopedmottagningen

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett omväxlande och givande arbete som sjuksköterska hos oss på Ortopedmottagningen på Västerviks sjukhus.

Vi är en välkomnande arbetsplats som visar omtanke och respekt och vi har ett gott samarbete mellan professionerna. Vi är en mindre klinik där närheten till varandra är vår styrka.

Dina närmaste sjuksköterskekollegor roterar från ortopedavdelning 3 och tillsammans skapar ni ett bra teamarbete och förbättrar ert arbetssätt kontinuerligt i nära samarbete med undersköterskor, gipstekniker, läkare och medicinska sekreterare.

Du har egen mottagning och daglig telefonrådgivning. Nära samarbetspartners är radiologiska kliniken och Samrehab. 

Under hösten kommer sjuksköterskornas arbete på mottagningen att ses över och här har du tillsammans med kollegor en stor påverkan för att förbättra och utveckla ert arbete. Är du intresserad att delta i detta arbete, är det här jobbet för dig!

Vi söker

Till denna tjänst söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska. Vi ser gärna att du tidigare har erfarenhet av mottagningsarbete och/eller har du tidigare erfarenhet inom ortopedi så ser vi detta som meriterande.

Vi söker dig som känner stort engagemang för det patientnära arbetet men även intresserad av att utveckla verksamheten. Att ha ett gott bemötande mot såväl patienter, närstående och medarbetare är en självklarhet för dig och du bidrar till en god arbetsmiljö där vi alla känner arbetsglädje. Det är viktigt att du känner till och tillsammans med oss vill arbeta utifrån våra värderingar som genomsyrar allt vi gör.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och i denna rekrytering tillämpar vi löpande urval.

Vår arbetsplats

På ortopedkliniken kan vi erbjuda ett i det närmaste komplett utbud av akut och elektiv ortopedisk sjukvård.  Verksamheten bedrivs med patienten i centrum och vården styrs av patienternas behov och önskemål. Ortopedkliniken i Västervik består av ortopedavdelning 3 och ortopedmottagning. Kliniken har länsövergripande ansvar för axelkirurgi. Målsättningen är att ha en bra tillgänglighet med korta väntetider. Vi har cirka 60 medarbetare på Ortopedkliniken med professioner bestående av läkare, sjuksköterskor, medicinska sekreterare, undersköterskor och gipstekniker. 

Vi jobbar utifrån vår värdegrund som genomsyrar allt vi gör, där viktiga delar är delaktighet, respekt, ansvar, bemötande, kommunikation och samarbete. 

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/600

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-08-31
Upplysning om tjänsten

Janeth Dahl, Avdelningchef

0490-87077
Upplysning om tjänsten

Linda Schloenzig Johansson, Vårdförbundet

0490-86000

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 1 september 2022 Lämna synpunkter på innehållet