Sjuksköterska Neurologimottagningen

Länssjukhuset i Kalmar

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett stimulerande arbete inom neurologisk poliklinisk verksamhet. På Medicinkliniken har vi flera öppenvårdsmottagningar som bedriver utredning, diagnostik och behandling av sjukdomar inom områden såsom neurologi, mage- och tarmsjukdomar, hematologi, diabetes/endokrin med flera och vi hjälper varandra mellan mottagningarna när möjlighet finns.  Människor som kommer till våra mottagningar möter erfarna och kompetenta medarbetare som sätter patienten i centrum.

Patienter som behandlas på Neurologimottagningen har kroniska neurologiska sjukdomar och i arbetsuppgifterna ingår bland annat infusioner, telefonrådgivning, sjuksköterskemottagning och samordning av patientens behandlingar. En av arbetsuppgifterna omfattar rollen som kontaktsjuksköterska åt hjärntumörspatienterna. Kontaktsjuksköterskan har det övergripande ansvaret för patienten och närstående under hela vårdkedjan, och du är en viktig nyckelperson för patientens omhändertagande och planering. I denna roll samverkar du med medicinavdelning 17.

Mottagningens verksamhet är viktig för att patienterna ska ha ett så rikt liv som möjligt och vår uppgift är att göra deras resa i vården smidig med rätt hjälp vid rätt tidpunkt. Hos oss gör du som sjuksköterska stor skillnad varje dag.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet av liknande verksamhet. Vi letar efter dig som är trygg och stabil som person. Vi värdesätter din flexibilitet och förmåga att planera och strukturera ditt arbete. Vi ser också att du har nyfikenhet och intresse av att driva verksamheten framåt och har en god förmåga att se helheten runt patienten. På mottagningen arbetar vi i nära samverkan med läkare, medicinska sekreterare och undersköterskor och därför är också god samarbetsförmåga viktigt. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Vår arbetsplats

Neurologimottagningen är en del av Medicinkliniken. I dagsläget arbetar tre sjuksköterskor, fyra läkare, två medicinska sekreterare samt en undersköterska på mottagningen. Mottagningsverksamheten bedrivs måndag till fredag, dagtid.

Vi är en del av Länssjukhuset i Kalmar, där 2300 personer arbetar för att erbjuda god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger nära Kalmar centrum och Kalmarsund. Länssjukhuset i Kalmar är ett av Sveriges 20 länssjukhus och Region Kalmar läns största arbetsplats. Sjukhuset är tillräckligt stort för att ha de flesta specialiteter representerade samtidigt som det är tillräckligt litet för en bra och personlig kontakt över klinikgränserna. Tack vare engagerade och kunniga medarbetare har vi under lång tid visat upp goda nationella resultat – detta är vi stolta över! Vår arbetsmiljö kännetecknas av arbetsglädje, delaktighet, öppenhet och trygghet.
Vi är 7000 medarbetare i Region Kalmar län som ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Tillsammans arbetar vi för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Välkommen att bli en av oss!Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/1076

Placering/enhet:

Länssjukhuset i Kalmar

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-01-16
Upplysning om tjänsten

Karin Falk Kaldner

0480-846 70
Upplysning om tjänsten

Jenny Lindh, Vårdförbundet

0480-817 68

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 17 januari 2022 Lämna synpunkter på innehållet