Medicinsk sekreterare

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

Dina arbetsuppgifter är varierande med journalskrivning, vårddokumentation, receptionsarbete, boka patienter, sköta registrering i kvalitetsregister, hantera remisser, diagnoskodning och ta fram statistik i vårt journalsystem Cosmic. Man skriver både mot avdelning och öppen vård. Arbetet är mycket omväxlande och självständigt med möjlighet att påverka din arbetsuppgifter. Vi är en klinik med en slutenvårdsenhet med 12 platser, fördelat på olika enheter och verksamhetsområden finns det även goda möjligheter till andra arbetsuppgifter. Detta gör också att vi kan erbjuda en mångsidighet och utvecklingsmöjlighet för att du ska få en bredare kompetens.

Vi söker

Vi söker dig med dokumenterad utbildning som medicinsk sekreterare med goda kunskaper i svenska språket och medicinsk terminologi. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Barn-och ungdomskliniken som finns på Västerviks sjukhus har 7 vårdplatser för barn och ungdomar upp till 18 år och 5 platser på neonatalen. Här finns även dagsjukvård, barn-och ungdomsmottagning, lekterapi och sjukhusskola. Vi erbjuder specialiserad vård inom barn- och ungdomsmedicin, kirurgi, ortopedi, hud, ögon och öron och i vissa fall även barn- och ungdomspsykiatri. Vårt mål är att alltid ha en hög medicinsk kvalitet i kombination med ett gott omhändertagande.
Vi värnar om vår arbetsmiljö och lägger stor vikt vid personlig lämplighet där vi ser att dina personliga egenskaper stämmer överens med klinikens värdeord:
Omtanke, bemötande och skicklighet
Välkommen med din ansökan!

 Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/561

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Anställningsform:

Visstidsanställning längre än 6 månader

Anställningstid:

Tidsbegränsad

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-08-21
Upplysning om tjänsten

Charlotte Ohlsén

0490-86480
Upplysning om tjänsten

Marie Brändström, Vision

0490-86589

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30