Medicinsk sekreterare till Hudkliniken

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder


Vi söker en medicinsk sekreterare , tjänsten är en tidsbegränsad anställning 12 månader med eventuellt möjlighet till en tillsvidareanställning framöver.

Arbetet som medicinsk sekreterare är varierande och dina arbetsuppgifter kommer att vara, journaldokumentation, telefonservice, registrering i kvalitetsregister samt andra administrativa uppgifter.Vi erbjuder dig frihet under ansvar och möjligheter att påverka innehållet i ditt arbete. Du kommer ha ett nära samarbete med både sekreterare och vårdpersonal inom verksamheten.Vi hoppas du vill vara med och vidareutveckla Hudkliniken!

Dina arbetstider är förlagda måndag till fredag.

Vi söker

Vi söker dig med dokumenterad utbildning som medicinsk sekreterare. Du ska ha goda kunskaper i svenska språket och medicinsk terminologi. Du behöver behärska Word, Excel och Power Point, då detta är system som du kommer att behöva använda i ditt arbete.

Vi söker dig som är självständig, flexibel och har lätt för att samarbeta. För att lyckas med rollen behöver du vara strukturerad och tycka om att ge service både inom verksamheten och mot våra patienter.

Erfarenhet av journaldokumentation är meriterande.

Vår arbetsplats

Vi är det mindre sjukhuset som har bra samarbete och korta beslutsvägar mellan olika specialiteter. Vi har ett bra och nära samarbete med hudkliniken inom regionens olika delar Kalmar, Västervik, Jönköping och Linköping. Vi arbetar ständigt med att utveckla vår verksamhet genom att följa ny teknologi och nya behandlingsmetoder. Då det gäller hudtumörer har vi ett nära samarbete med kirurgkliniken, öronkliniken och patologen.

Multimediaremisser har bidragit till ett ökat samarbete med primärvården.

De behandlingsmetoder vi bland annat erbjuder är:

- Badbehandling
- Ljusbehandling
- PDT
- Bucky
- Sårvård
- Hyperhidrosbehandling
- Epicutantester

-STI-mottagning

Du välkomnas till en sammansvetsad och trygg grupp som kännetecknas av prestigelöshet, hög arbetsmoral och arbetsglädje.
På hudkliniken bedrivs diagnostik och behandling av sjukdomar som ger symtom i huden samt de sjukdomar som innefattas i begreppet STI.
Hudmottagningen är en till storleken liten mottagning men med hög produktion. Här arbetar specialistläkare, ST-läkare, sjuksköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare.

 

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Mångfald på arbetsplatsen:


Region Kalmar län jobbar för allas lika rättigheter och möjligheter, både som arbetsgivare och tjänsteleverantör. Vi vet att mångfald bland våra medarbetare är en styrka.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/72

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Anställningsform:

Visstidsanställning längre än 6 månader

Anställningstid:

Tidsbegränsad

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2021-02-28

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Åsa Andersson, Basenhetschef

0490-867 87
Upplysning om tjänsten

Eva-Maria Strand, vision

0490- 865 86

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 1 mars 2021 Lämna synpunkter på innehållet