Medicinsk sekreterare, Kirurgkliniken

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

Hos oss på Kirurgkliniken erbjuds du ett varierande och spännande arbete som medicinsk sekreterare. För oss är grunden till en välfungerande verksamhet en god arbetsmiljö och du välkomnas till en trevlig arbetsplats och arbetsgrupp bestående av medicinska sekreterare, läkare, sjuksköterskor och undersköterskor. Vår arbetsplats genomsyras av gott samarbete och tillsammans skapar vi en god stämning där vi hjälps åt, provar nya  idéer och utvecklar vårt arbete. I det arbetet har alla ett ansvar men vi har också ett aktivt ledarskap med direkt kommunikation och detta arbete driver vi, ledning och medarbetare tillsammans.

Dina arbetsuppgifter är varierande med journalskrivning, vårddokumentation, bokning och sköta registrering i kvalitetsregister, hantera remisser, boka patienter, diagnoskodning och ta fram statistik i vårt journalsystem Cosmic. Arbetet är mycket omväxlande och självständigt med stor möjlighet till påverkan. Då vi är en klinik med  olika enheter och verksamhetsområden finns det även goda möjligheter till andra arbetsuppgifter. Detta gör också att vi kan erbjuda en mångsidighet och utvecklingsmöjlighet för att du ska få en bredare kompetens. 

Dina arbetstider är förlagda måndag till fredag. 

Vikariatet gäller tom 2022-09-30

Möjlighet till tillsvidareanställning finns på Västerviks sjukhus

Vi söker

Vi söker dig med dokumenterad utbildning som medicinsk sekreterare eller vårdadministratör med goda kunskaper i svenska språket och medicinsk terminologi.

Du har ett ödmjukt och positivt förhållningssätt samt förmågan att hantera ett periodvis högt arbetstempo. Vi värdesätter att du kan lägga upp ditt arbete på ett strukturerat sätt som du utför med yttersta noggrannhet. Du har inga problem att arbeta självständigt men ser samarbete som en självklarhet och har god förmåga att arbeta tillsammans med övriga kollegor. Som person är du engagerad och serviceinriktad och bidrar i arbetsgruppen med din positiva anda.

Erfarenhet av journalsystemet Cosmic samt goda kunskaper i Officepaketet är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Kirurgkliniken bedriver en bred verksamhet inom allmän kirurgi med fullt akutkirurgiskt uppdrag.

Vården präglas av kunniga och engagerade medarbetare, god tillgänglighet och bra resultat som redovisas öppet i tillämpliga kvalitetsregister. Kliniken bedriver ett kontinuerligt utvecklings- och förbättringsarbete, allt med avsikten att komma medborgarna till del.

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Mångfald på arbetsplatsen:


Region Kalmar län jobbar för allas lika rättigheter och möjligheter, både som arbetsgivare och tjänsteleverantör. Vi vet att mångfald bland våra medarbetare är en styrka. Vi ber alla som söker arbete hos Regionen att fylla i ett mångfaldsformulär. Uppgifterna används för att följa upp hur väl vi lyckas i vårt mångfaldsarbete och i vilken utsträckning vårt arbetssätt uppmuntrar personer med olika bakgrund att söka jobb hos oss. Uppgifterna samlas in, lagras och bearbetas av Linnéuniversitetet, d.v.s. utanför Region Kalmar läns ansökningssystem. Uppgifterna är anonyma och kan inte kopplas till din jobbansökan och används inte i rekryteringen. Du kan välja att inte besvara frågorna eller att endast besvara en del av frågorna. Insamlandet av personuppgifterna sker i enlighet med den allmänna dataskyddsförordningen (GDPR).

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/623

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Anställningsform:

Visstidsanställning längre än 6 månader

Anställningstid:

Tidsbegränsad

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2021-09-16
Upplysning om tjänsten

Mona Ek, Avdelningschef

0490-874 42

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 17 september 2021 Lämna synpunkter på innehållet