Intensivvårdssjuksköterska

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en enklare vardag! I Västervik finns nästan allt du behöver med cykelavstånd och den vackra naturen är ständigt närvarande. Sjukhuset ligger mitt i stan så du tar dig smidigt både till jobbet och vidare till dina fritidsaktiviteter. Vårt sjukhus präglas också av enkelheten, snabba beslutsvägar är en av våra stora styrkor. Via kommunens  inflyttarservice kan du får hjälp med det du behöver veta om tex. skolor och få kontakt med bostadsförmedlare i olika former.

Vi söker

Vi söker dig som vill vara en av hjältarna på IVA! Det är du och övriga i teamet som gör skillnad för våra svårt sjuka patienter. Vi söker därför dig som är en lagspelare och som klarar av att ha många bollar i luften och se vart din kompetens behövs bäst för stunden. Gillar du att vara en viktig spelare mitt i händelsernas centrum har vi jobbet för dig! Till den här tjänsten söker vi dig som är utbildad IVA-sjuksköterska och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Operations- och Intensivvårdskliniken bedriver en avancerad verksamhet som vi är stolta över. Vårt arbete är inspirerande och utmanande, genom vårt teamarbete räddar vi liv-tillsammans. Som intensivvårdssjuksköterska är du en viktig del av vårt lag! Du är den som ofta får svara på frågor och ta beslut men som också har stöd av teamet runt omkring dig.

Intensivvårdsavdelningen i Västervik är en allmän intensivvårdsavdelning som övervakar och behandlar patienter i alla åldrar och med skiftande diagnoser. Vi har åtta vårdplatser och arbetar med modern utrustning som till exempel ICCA.

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/799

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2021-11-07
Upplysning om tjänsten

Helene Sandberg, avdelningschef

0490-86876
Upplysning om tjänsten

Carina Olsson, avdelningschef

0490-87362
Upplysning om tjänsten

Astrid Bäck, HR-konsult

0490-869 03

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30