Fysioterapeut -Mental hälsa Samrehab

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

Hos oss ges du möjlighet till ett varierande, självständigt och inte minst, värdefullt arbete.

I din roll som fysioterapeut möter du patienter med sviktande mental hälsa inom den psykiatriska slutenvården, öppenvården och primärvården. Du träffar patienter med olika diagnoser i alla åldrar. I arbetet ingår bedömning, utformning av behandling och träning för patienten. Detta kan ske både individuellt och i grupp. Du kan komma att ansvara för viss gruppverksamhet i ditt dagliga arbete. Du samverkar med våra arbetsterapeuter och rehabassistenter och har ett nära samarbete med personalen inom den psykiatriska öppenvården och slutenvården samt hälsocentralerna.

På sikt kommer du har möjlighet att kunna nischa dig mot en patientgrupp som du kanske brinner lite extra för. Vi kommer då att erbjuda dig både intern och extern utbildning för att du ska få den fördjupade kunskap som krävs.

Dina arbetstider är förlagda måndag till fredag dagtid och du har möjlighet till flexibel arbetstid. Viss möjlighet till distansarbete finns.

På vår arbetsplats är vi stolta över ansvarstagande medarbetare som arbetar med frihet under ansvar. Vi använder oss av digitala arbetssätt som en naturlig del i vardagen  samt att vi är bra på att ta tillvara på medarbetarnas idéer och vågar prova exempelvis nya arbetssätt.

 

Provanställning kan komma att tillämpas.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Vi ser att du som söker gärna har utbildning inom basal kroppskännedom eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Då resor kan förekomma i tjänsten är B-körkort ett krav. 

Vi tror att du som söker är en person som är kreativt lagd, har en stor empatisk förmåga och tycker om att ta ansvar. Du kan arbeta självständigt och strukturerat samtidigt som du gärna samarbetar i teamet kring patienterna. 

Ett prioriterat arbetsområde hos oss är utveckling av e-tjänster. Vi arbetar med stöd- och behandlingsplattformen som ett komplement till det fysiska patientmötet. En möjlighet för patienten är att möta oss digitalt exempelvis via video.

 

Vår arbetsplats

Samrehabs verksamhetsidé: Vi sprider kunskap, stärker det friska och genom goda möten stödjer vi den unika personen till eget ansvar för den egna hälsan och sitt välbefinnande.

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/1129

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-02-13
Upplysning om tjänsten

Ulrika Blomé, Basenhetshef

0490-870 80
Upplysning om tjänsten

Daniel Hallgren Fysioterapeuterna

0490-87415

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 28 januari 2022 Lämna synpunkter på innehållet