Barnsköterska/Undersköterska till Barn och Ungdomskliniken

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig som är barnsköterska/undersköterska ett omväxlande, meningsfullt och utvecklande arbete hos oss på Barn och Ungdomskliniken, Västerviks sjukhus.

På vår klinik har vi en variation av patienter, alltifrån det nyfödda barnet till det äldre barnet/ungdomen. Din roll hos oss är mycket viktig och du arbetar med omvårdnad av patienten, samtidigt som du arbetar nära hela barnets familj där du är med och stöttar dem under hela deras vistelse hos oss. För att på bästa sätt kunna tillgodose varje familjs behov så är vi ofta många som är involverade i vården. I detta arbete har du ett nära samarbete med medarbetare inom övriga professioner såsom sjuksköterska, läkare, fysioterapeut, psykolog, och kurator.

Hos oss får du en trivsam arbetsplats och arbetsmiljö och vi som välkomnar dig är en tätt sammansvetsad arbetsgrupp som tillsammans gör skillnad - varje dag. Då vi är en mindre klinik ges en stor påverkansmöjlighet tack vare korta de beslutsvägarna.

Dina arbetstider ger dig en stor möjlighet till variation då vi har öppet årets alla dagar, dygnets alla timmar.

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad barnsköterska eller undersköterska, gärna med vidareutbildning inom barn- och ungdomssjukvård. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av arbete inom Neonatalvård och/eller barnsjukvård, alternativt med ett stort intresse för denna typ av vård.

Du är en person som har ett positivt och empatiskt bemötande och förhållningssätt, både gentemot dina patienter och dina kollegor. Du känner ett stort engagemang och visar omtanke för barnen och deras familjer och har förmågan att ställa om och anpassa dig utifrån patientens behov, situation och rådande omständigheter. Du arbetar alltid med patientens bästa i fokus och tycker om att ta eget ansvar och har inga problem med att fatta egna beslut och hantera akuta situationer om dessa uppstår. Du är en person som är noggrann och har god organisationsförmåga samtidigt som du tycker om att arbeta i team med dina kollegor och ett gott samarbete är något du ser som en självklarhet.

Vi värnar om vår arbetsmiljö och lägger stor vikt vid personlig lämplighet där vi ser att dina personliga egenskaper stämmer överens med klinikens värdeord: Omtanke, bemötande och skicklighet.

Vår arbetsplats

Barn-och ungdomskliniken som finns på Västerviks sjukhus har 7 vårdplatser för barn och ungdomar upp till 18 år och 5 platser på neonatalen. Här finns även dagsjukvård, barn-och ungdomsmottagning, lekterapi och sjukhusskola. Vi erbjuder specialiserad vård inom barn- och ungdomsmedicin, kirurgi, ortopedi, hud, ögon och öron och i vissa fall även barn- och ungdomspsykiatri. Vårt mål är att alltid ha en hög medicinsk kvalitet i kombination med ett gott omhändertagande. Välkommen med din ansökan!

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/820

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Antal platser:

2

Anställningsform:

Visstidsanställning längre än 6 månader

Anställningstid:

Tidsbegränsad

Sysselsättningsgrad:

Deltid 75%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-09-30
Upplysning om tjänsten

Malin Dahl

0490-86731
Upplysning om tjänsten

Kristina Starkenberg

0490-86718

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 1 oktober 2022 Lämna synpunkter på innehållet