Barnmorska Förlossningen

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

Vi behöver fler kollegor på förlossningen! Är du intresserad av att jobba på ett av Sveriges bästa mellanstora sjukhus så kom och jobba hos oss!!

Vi erbjuder dig ett stimulerande och utvecklande arbete på vår förlossningsavdelning. Du får vara beredd på att kunna rotera mot gyn/bb vid behov. Vi vårdar kvinnor i alla faser av graviditeten och har ett nära samarbete med Neo på plats. Hos oss får du bredden inom förlossningsvård/kvinnosjukvård som innefattar allt från akut omhändertagande på förlossningen till vård i livets slutskede på gyn avdelningen.

Vi värnar om varandra, hjälper varandra och har en stöttande och välkomnade kultur och god stämning i vår tätt sammansvetsade arbetsgrupp

Vi söker 

Vi söker dig som är legitimerad barnmorska. Handledarkompetens är meriterande då vi utbildar barnmorskor.

Vår arbetsplats

Vi jobbar med vilja och stolthet för " Patienten först "
Vi har ett gott samarbete mellan yrkeskategorier och enheter på kliniken.

Vi har 24/7 verksamhet och arbetar dygnets alla timmar.

Kvinnokliniken omfattar gynekologisk mottagning med dagvård samt operations- och förlossningsavdelning. Vårdavdelning omfattar BB och gynekologisk slutenvård med 15 platser.

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/710

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2021-10-17
Upplysning om tjänsten

Maria Petersson, Avdelningschef

0490-873 20
Upplysning om tjänsten

Malin Nyström, SRAT

0490-86183

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30