Barnmorska AVD 89/Förlossningen

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett stimulerande och utvecklande arbete hos oss på förlossningen/avd.89, Kvinnokliniken på Västerviks sjukhus.

Som barnmorska har du en nyckelroll i omhändertagandet av den gravida kvinnan före, under och efter förlossningen samt vård av den nyblivna familjen. Genom att visa empati och lyssna på patienten och den närståendes behov så ger du alltid vård av högsta kvalité.

Du hjälper och guidar de nyblivna föräldrarna i föräldraskapet där du ger råd och stöttning vid amning samt identifierar och bedömer eventuella amningskomplikationer. Som barnmorska roterar du mellan våra avdelningar på förlossningen, BB och gyn vilket gör varje arbetsdag spännande och varierande. Vi har ett nära samarbete med vår neonatalavdelning som ligger i anslutande lokaler. Hos oss har du stora möjligheter att utvecklas både som person men också inom din profession, i din egen takt.

För oss är det viktigt att ha en god arbetsmiljö med patientsäkerhet och utvecklingsarbete i fokus. Vi värnar om varandra, hjälper varandra och har en stöttande och välkomnade kultur och god stämning i vår tätt sammansvetsade arbetsgrupp. Vi som välkomnar dig är ett team av undersköterskor, sjuksköterskor, barnmorskor, läkare och medicinska sekreterare. Du är en viktig person och medarbetare i vår verksamhet som är igång året runt, dygnets alla timmar vilket ger dig stora möjligheter till variation i dina arbetstider.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad barnmorska.

Vi vill att du, liksom vi, har ett positivt och empatiskt förhållningssätt gentemot våra patienter som är varierande inom ålder och kultur och sätter alltid patienten och dess familj i fokus.

Du är en person som trivs med att arbeta i team, ser samarbete som en självklarhet samtidigt som du inte har några som helst problem med att ta beslut eller att arbeta självständigt när detta krävs. Du har ett genuint intresse för kvinnosjukvård och som person är du engagerad i ditt arbete och har lätt för att ställa om efter rådande omständigheter.

På vår arbetsplats arbetar vi med ständiga förbättringar i verksamheten för att skapa en god arbetsmiljö, effektiva processer och möta patientens behov. Det är därför viktigt att du är utvecklingsorienterad, ser möjligheter och vill bidra till vår goda arbetsmiljö.

Vår arbetsplats

Kvinnokliniken omfattar gynekologisk mottagning med dagvård samt operations- och förlossningsavdelning. Vårdavdelning omfattar BB och gynekologisk slutenvård med 15 platser.

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Mångfald på arbetsplatsen:


Region Kalmar län jobbar för allas lika rättigheter och möjligheter, både som arbetsgivare och tjänsteleverantör. Vi vet att mångfald bland våra medarbetare är en styrka.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/128

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Antal platser:

2

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2021-03-10

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Maria Petersson, Avdelningschef

0490-873 20
Upplysning om tjänsten

Emma Lindgren

0490-861 83
Upplysning om tjänsten

Malin Nyström

0490-861 83

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30