Jobba med utveckling och administration

Vill du arbeta med frågor som påverkar människors vardag? Region Kalmar län är en arbetsplats för dig som vill bidra till samhället och utveckla välfärden.

Inom regionen finns över 250 olika yrken. De flesta arbetar inom hälso- och sjukvård och tandvård. Men bakom dessa verksamheter finns en rad andra kompetenser som som behövs för att kärnverksamheten ska fungera. Till exempel behövs personer som driver på och stöttar i frågor om bland annat arbetsmiljö, ekonomi, HR, hållbarhet, hälsa, juridik, kommunikation, läkemedel, planering, samordning, säkerhet och utveckling.

Inom uppdraget regional utveckling samverkar vi med invånare, företag, organisationer, kommuner och myndigheter för att göra Kalmar län till ett bra område att bo, leva och jobba i. Här behövs medarbetare med kompetens och erfarenhet inom bland annat kultur, digitalisering, miljö, kompetensförsörjning, kollektivtrafik, turistnäring med mera.

Vårt erbjudande

Region Kalmar län är Kalmar läns största arbetsplats och vi möter många människor varje dag. Vi erbjuder dig ett arbete och ett sammanhang där du verkligen gör skillnad för många människor.

Vi erbjuder en rad olika arbetsvillkor och förmåner. Det gör vi för att vi bryr oss om dig som jobbar hos oss. Se dina samlade förmåner

Möt våra medarbetare

Som utredare jobbar Andreas med att med att ta fram beslutsunderlag till ledning och politik. "Det bästa med mitt jobb är att man får vara där det händer", säger Andreas. Läs hela intervjun.

Gulistan Ucar arbetar som regionsekretare och är ett stöd till både politik och ledning. Läs hela intervjun.

Uppdaterad 9 april 2021 Lämna synpunkter på innehållet