Traineeprogrammet Smart start

Traineeprogrammet Smart Start är ett samarbete mellan Sydsvenska Handelskammaren, Linnéuniversitetet, Region Kalmar Län, Region Kronoberg och Region Blekinge.

Syftet är att få de unga talanger som utbildas i regionen att stanna kvar även efter examen men också att locka hemvändare och andra som vill ha en smart start på sin karriär.

Trainee projektledare IT

Har du akademisk utbildning inom IT som inte är äldre än 18 månader? Vill du utvecklas i rollen som projektledare IT? Nu finns en fantastisk möjlighet att utveckla din kompetens, bygga nätverk, både sociala och professionella, och knyta värdefulla kontakter för din fortsatta utveckling. Det 12 månader långa programmet innehåller 8 moduler av olika teman som genomförs i grupp tillsammans med andra trainees från olika företag och branscher i Kronoberg, Kalmar och Blekinge.

Programmet startar i februari 2022. Placeringsort är Kalmar. Under traineeprogrammet har du en allmän visstidsanställning, efter det finns möjlighet till tillsvidareanställning.

Eventuella frågor om praktikprogrammet besvaras av Sydsvenska Handelskammaren. Läs mer om trainee projektledare IT och ansök.

Trainee systemingenjör

Har du akademisk utbildning inom IT som inte är äldre än 18 månader? Vill du utvecklas i rollen som systemingenjör? Nu finns en fantastisk möjlighet att utveckla din kompetens, bygga nätverk, både sociala och professionella, och knyta värdefulla kontakter för din fortsatta utveckling. Det 12 månader långa programmet innehåller 8 moduler av olika teman som genomförs i grupp tillsammans med andra trainees från olika företag och branscher i Kronoberg, Kalmar och Blekinge.

Programmet startar i februari 2022. Placeringsort är Kalmar. Under traineeprogrammet har du en allmän visstidsanställning, efter det finns möjlighet till tillsvidareanställning.

Eventuella frågor om praktikprogrammet besvaras av Sydsvenska Handelskammaren. Läs mer om trainee systemingenjör och ansök.

Uppdaterad 5 oktober 2021 Lämna synpunkter på innehållet